The perfect guide to the casino

Optakt: Danmark – Georgien

Foto: Ritzau Scanpix


I aften skal Danmark gøre sit, for at revanchere et skuffende 1-1 resultat mod Irland i Parken. Georgien kommer i denne omgang til Parken, og her kan der ikke være nogen som helst tvivl. Der skal tre point på kontoen.

Georgien har tre point efter tre kampe, og har indtil videre tabt til både Irland og Schweiz, imens de slog Gibraltar med 3-0. Fælles for Georgiens tre kampe er, at begge hold ikke har scoret i kampene. Derfor er der også gode odds at hente, hvis man tror det sker igen. Du kan nemlig få odds 1,72 hos Bet365 på, at Danmark vinder samtidig med, at de holder rent bur.

Få de bedste odds på kampen lige her ❗

Danmark vil uden tvivl bevise overfor det danske publikum, at de er et hold der skal tages seriøst, til denne EM kvalifikation. Derfor må det forventes, at Danmark vil frem og angribe, imens Georgien vil stille sig ned defensivt, og håbe på at score på en kontra. Hos Bet365 får du odds 1,72 på, at Danmark fører ved halvlegen.

Er du klar til kampen? Spil med hos Bet365

Georgien var i gruppe med Irland til VM kvalifikationen. Her blev det til blot 5 point og hele 14 point mindre end Irland. Det er derfor et Georgien hold, som uden tvivl er kæmpe underdogs mod Danmark. De vandt ingen af deres 10 kampe dengang, men fik derimod deres 5 point via 5 uafgjorte. Landsskuddet til denne kamp, kunne derfor være at spille på, at Danmark lever op til favoritværdigheden, og vinder begge halvlege. Det giver odds 2,62 på Bet365.

Alle bør spille med på kampen lige her

OVERSIGT

Scroll to Top