The perfect guide to the casino

Tidligere FC Nordsjælland-spiller på vej til Premier League for 252 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


I 2017 solgte FC Nordsjælland en af deres store stjerner i form af Stanislav Lobotka. Turen gik til Spanien, hvor Celta Vigo stod klar med en kontrakt. Det er sidenhen blevet til meget succes der, og nu kan han være på vej videre.

Han er tidligere blevet sat i forbindelse med klubber som Inter, Tottenham og PSG, men nu er det en lidt mindre klub, der melder sig på banen. Ifølge The Guardian, er West Ham interesseret i at hente den tidligere FC Nordsjælland-spiller til sommer.

Stanislav Lobotka har kontrakt med Celta Vigo indtil 2023, og derfor har de ikke travlt med at sælge. Prisen skulle angivenligt være på 252 millioner kroner, og derfor en god sjat penge. Den 24-årige slovak kom til FC Nordsjælland i 2015 fra AS Trencin. Her nåede han at få 62 kampe, før turen gik til Spanien.

Læs også: Antoine Griezmann udtalte sig om hans fremtid – Nu er denne storklub tæt på at sikre sig franskmanden

I hans første to år i Spanien, er det blevet godt med spilletid. Her har han spillet 73 kampe, hvor det er blevet til en enkelt assist og 4 gule kort. Han har fået 14 kampe på landsholdet, hvor det er blevet til to mål. Han er dog ikke med i Slovakiets trup, der spiller på tirsdag mod Azerbaijan.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top