The perfect guide to the casino

Antoine Griezmann udtalte sig om hans fremtid – Nu er denne storklub tæt på at sikre sig franskmanden

Foto: Ritzau Scanpix


Antoine Griezmann er en af de spillere, som nævnes i rigtig mange omgange i sommerens transfervindue. Nu skulle han angivenligt have fundet sin nye klub.

Ifølge spanske Sport, så fortsætter Antoine Griezmann ikke karrieren i Spanien, men derimod tager han en tur til hjemlandet. Det skulle nemlig være PSG, som er favoritter til at løbe med Griezmanns underskrift. Det er ikke mange dage siden, at Atlétcio Madrids præsident Enrique Cerezo, udtalte, at han endnu ikke havde hørt fra FC Barcelona.

 

I stedet mener Sport, at Griezmann har haft møder med PSG-bossen Nasser Al-Khelafi, og de to skulle være blevet enige om, at Griezmann fortsætter karrieren i Frankrig. Her mener Sport, at han skal være erstatningen for Edinson Cavani. Grunden til at Barcelona skulle have trukket sig, skulle være prisskiltet på Griezmann, og at ledelsen skulle være nervøse for, om han overhovedet passer ind i omklædningsrummet.

 

Derfor ligner det, at PSG løber med Antoine Griezmann for 120 millioner euros eller omkring 900 millioner kroner, hvis man skal tro på spanske Sport. Antoine Griezmann har spillet 257 kampe for Atlético Madrid. Her er det blevet til 133 mål og 50 assists

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top