The perfect guide to the casino

Ups: Storklubs ønskeliste afsløret – Zankas navn står på listen

Foto: Ritzau Scanpix


Mathias ‘Zanka’ Jørgensen skiftede i 2017 til Huddersfield fra FC København. Det har været en fin tid i klubben for den danske landsholdsspiller, og meget tyder på, at han ikke tager turen med Huddersfield ned i Championship.

Derfor skal Zanka ud og finde en ny klub til sommer, og skulle også have fået lov til at gøre dette af Huddersfield. Han er blevet sat i forbindelse med et skifte til Schalke 04, da hans tidligere træner i Huddersfield, David Wagner, har taget over i den tyske klub. Nu er det dog en helt anden liga, og en helt anden klub, Zanka rygtes til.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

The Sun i Skotland melder om, at en ‘leaket’ seddel fra Celtic FC melder om, at Zanka er på ønskelisten i Celtic. Celtic-ledelsen skulle være rasende over, at sedlen overhovedet er kommet ud. Hovedpersonen selv, vil dog ikke kommentere på nyhederne.

– Jeg kan ikke diskutere, om det der er ‘legit’ eller ikke er, så det har jeg ikke rigtig lyst til at snakke om. Jeg vil selvfølgelig gerne have en afklaring så hurtigt som muligt, men det handler også om, at være i stand til at træffe det rigtige valg. Og der må man nogle gange slå lidt koldt vand i blodet og se det an, så vi kan træffe den rigtige beslutning og har kigget på alle muligheder« siger Mathias ‘Zanka’ Jørgensen til B.T. i landsholdslejren.

Udover Celtic og Schalke 04, så er Southampton tidligere blevet nævnt som en mulig klub for danskeren. Ligenu er han med resten af det danske landshold, i gang med at gøre sig klar, til fredagens kamp mod Irland i Parken. Her skal Zanka og co. tage en sejr, i kampen om EM kvalifikation. Udover Irland, så møder Danmark også Georgien i denne landsholdspause. Den kamp spilles på mandag i Parken. Herunder kan du se den leakede ønskeliste.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har spillet 65 kampe for Huddersfield. Her er det blevet til 3 mål, 3 assists og 12 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top