The perfect guide to the casino

Udlandsdansker klar til retur efter 6 år i udlandet: ‘Jeg er åben for at vende hjem til Danmark’

Foto: Ritzau Scanpix


I 2013, tog danske Mads Albæk turen væk fra FC Midtjylland, da han skiftede til Stade Reims i Frankrig. Det er sidenhen blevet til 6 år i udlandet, men nu er han åben for at vende hjem til Danmark.

Kontrakten med hans nuværende klub, 1. FC Kaiserslautern, udløber til sommer, og den bliver ikke forlænget. Det har Mads Albæk bekræftet. Derfor skal den tidligere FC Midtjylland-anfører finde sig en ny klub, og her udtaler han til tipsbladet.dk, at han ikke udelukker Danmark.

– Der er interesse fra et par klubber, men jeg tager det stille og roligt, da det stadig er tidligt i vinduet. Jeg vil nok helst blive ude, men jeg er også åben for at vende hjem til Danmark, hvis det viser sig at være den bedste mulighed. Jeg er åben for alt og har bedt min agent om ikke at afvise noget på forhånd, udtaler Mads Albæk.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Derfor er døren til Danmark ikke lukket, for den 29-årige Mads Albæk. Han har udover Stade Reims og 1. FC Kaiserslautern, også spillet for IFK Göteborg, hvor det blev til flest kampe i udlandet, af de tre nævnte klubber. Mads Albæk har fået en kamp for det danske a-landshold, da han tilbage i 2013 fik debut.

Spørgsmålet er derfor, hvad Albæk bliver tilbudt til sommer. En kommende klub skal ihvertfald ikke tænke på at betale en transfersum, eftersom han kan skifte på en fri transfer. Mads Albæk kom til FC Midtjylland gennem ungdomssystemet, og nåede at spille 137 kampe. Her blev det til 14 mål, 10 assists og 12 gule kort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mads Albæk nåede at spille 34 kampe for 1. FC Kaiserslautern, hvor det blev til 3 mål, 3 assists og 5 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top