The perfect guide to the casino

Stor Frankfurt-nedtur for Rønnow

Foto: Ritzau Scanpix


Da Frederik Rønnow i 2018 skiftede til Eintracht Frankfurt, var det med forhåbninger om massere af spilletid i en stor liga. Frankfurt havde da også en rigtig flot sæson, med blandt andet en Europa League semifinale, men alt sammen uden Rønnow.

Det har i stedet været den udlejede PSG-keeper Kevin Trapp, som har vogtet målet i Frankfurt. Måske har Rønnow derfor håbet på, at Trapp efter sommerferien tog tilbage til PSG, og der derfor blev plads til danskeren i målet. Det er dog ikke tilfældet, da Frankfurts bestyrelsesformand bekræfter, at de har tilbudt Kevin Trapp en permanent aftale.

– Vi har givet Kevin et tilbud. Han vil gerne blive hos os. Han er tredjevalg på landsholdet og 28 er en god alder. Hvis han forpligter sig til os, viser det, at han lægger sit hjerte og sin sjæl i at spille for Eintracht, siger Wolfgang Steubing til Bild.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Derfor kunne det tyde på, at danske Frederik Rønnow skal skifte klub til sommer, hvis han har nogen planer om at få noget spilletid. Han skiftede i juli 2018 fra Brøndby IF, men selvom der er massere af Brøndby fans der står klar til at byde ham velkommen med åbne arme, så er Rønnow i en alder af 26 år, stadig en målmand, med massere af gode år tilbage.

Hans kontrakt med Frankfurt udløber i 2022, og med et EM i 2020, kan han meget vel ende med at skifte, hvis han har forventninger om at være med i den endelige danske EM trup, såfremt de kvalificerer sig.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Frederik Rønnow har spillet 6 kampe for Eintracht Frankfurt. Her er det blevet til 3 clean sheets og 8 mål lukket ind.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top