The perfect guide to the casino

Stjerneklubber på stribe: Her er FCK’s mareridtpulje i Champions League

Foto: Ritzau Scanpix


F.C København vandt det danske mesterskab, og skal derfor ud og spille kvalifikation til Champions League. Her skal de igennem flere runder, hvis de skal til gruppespillet, og her venter der hård modstand.

Der kan opstå to scenarier, hvis FC København kvalificerer sig. Enten går det ikke deres vej, og de ender i 4. seedningslag, eller også ender de med lidt held i 3. seedningslag. I denne artikel, giver Footy.dk dig et overblik over, hvad der vil være en mareridtpulje og en drømmepulje for FCK, såfremt de kvalificerer sig.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

I 1. seedningslag, er der et godt hold at trække, og det er Zenit fra Rusland. 2. seedningslag, er det et af to hold, som FCK nok vil foretrække. Enten Shaktar Donetsk eller Ajax, som højst sandsynligt ikke bliver det samme Ajax hold, som i sidste sæson, da det må forventes, at de mister en række spillere. Slutteligt vil Celtic eller Salzburg fra Østrig være en ok modstander at trække i 3. lag, og derfor vil det ende med en pulje med Zenit, Shaktar Donetsk/Ajax, Celtic/Salzburg og FCK.

Mareridtspuljen ville være at trække stort set alle hold fra lag 1 udover Zenit. I lag 2, kan både Real Madrid og Atlético Madrid trækkes, og i lag 3 kan det så ende med store hold som Inter og Benfica. Det ville derfor ende med at være fx, Liverpool, Real Madrid, Benfica og FCK.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Hvis FCK med lidt held kommer i 3. lag, kan de i 4. lag trække hold som Atalanta, RB Leipzig, KRC Genk og LOSC Lille.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top