The perfect guide to the casino

Skal han være Liverpools næste stjernespiller? Liverpool klar med bud på 600 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Liverpool havde noget af en sæson i år, hvor det blev til en Champions League titel, og utrolig tæt på en Premier League titel. Det var blandt andet takke være de tre stjerne på toppen, Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané.

Nu kan der måske snart skrives et fjerde navn på den liste. Ifølge den franske avis L’Equipe, så skulle Jürgen Klopp være yderst interesseret i LOSC Lilles Nicolas Pépé. Inter skulle angivenligt også være interesseret, men umiddelbart skulle Liverpool være favoritter. Pépé har primært spillet på højrekanten, men kan også bruges centralt.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Prisen på den 24-årige kantspiller skulle være 80 millioner euros eller omkring 600 millioner kroner. Nicolas Pépé har da også kontrakt med Lille frem til sommeren 2022, og derfor står Lille med gode kort på hånden i en forhandlingssituation. Det er især i denne sæson, at Pépé har imponeret, da det er blevet til 23 mål og 12 assists i 41 kampe.

Nicolas Pépé har været i Lille siden 2017, hvor han kom til klubben fra SCO Angers. Han har altså været en af de helt store årsager til, at Lille sluttede på en 2. plads i den franske liga, kun overgået af PSG. På både topscorer og assistlisten, i Ligue 1, endte Pépé på en 2. plads.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Nicolas Pépé har spillet 79 kampe for LOSC Lille. Her er det blevet til 37 mål og 17 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top