The perfect guide to the casino

Matthijs de Ligt er ved at beslutte sig – Disse TO klubber er tilbage

Foto: Ritzau Scanpix


Matthijs de Ligt er et af de aller varmeste navne, i dette transfervindue. Efter en super sæson i Ajax, har han bevist, at han er klar til det helt store skifte. Umiddelbart kan han da også vælge og vrage, og nu skulle han have cuttet det ned til to klubber.

Ifølge RMC Sport, så skulle de to klubber være FC Barcelona og PSG. Derfor skulle de to engelske klubber, Liverpool og Manchester United være ude af billedet. Sportsdirektøren i PSG, Antero Henrique, skulle angivenligt have haft flere samtaler med Matthijs de Ligts agent, Mino Raiola.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Prisen på De Ligt skulle være 75 millioner euros eller omkring 560 millioner kroner. Liverpool er blevet nævnt i flere omgange, og især et makkerpar mellem Virgil Van Dijk og Matthijs de Ligt, skulle have været med til at gøre det rygte større. Hvis man skal tro RMC Sport, så er dette altså ikke særligt sandsynligt.

Matthijs de Ligts kontrakt med Ajax udløber i 2021. Han fik debut på Ajax’ førstehold i en alder af blot 17 år, og har sidenhen fortsat med at imponere. Han skal i aften spille sammen med netop Virgil Van Dijk, når det hollandske landshold møder England, i Nations League Liga A semifinalen. Vinderen af de to skal møde Portugal, som slog Schweiz ud med 3-1.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Matthijs de Ligt har spillet 117 kampe for Ajax. Her er det blevet til 13 mål, 7 assists samt 15 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top