The perfect guide to the casino

Manchester United klar til at handle – Vil brage 1,23 milliarder på disse TO stjerner

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester United er en rig klub. Selvom de ikke skal spille Champions League efter denne sæson, så forventer de, at det ikke skal blive en stille sommer. Flere af klubbens stjerner er blevet rygtet væk, men nu tyder det på, at de er klar til at hente forstærkninger.

Alexis Sanchez, David De Gea, Paul Pogba og Romelu Lukaku, er blot nogle af de spillere som rygtes væk fra Manchester United. Nu kan Manchester Uniteds fans dog glæde sig over, at United ikke har planer om kun at sælge spillere. Ifølge portugisiske A Bola, så kan Bruno Fernandes fra Sporting, med lidt held kalde sig Manchester United-spiller fra næste uge. De to klubber skulle være så langt i forhandlingerne, at skiftet kan blive en realitet efter Nations League.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Prisen skulle være 70 millioner euros eller omkring 520 millioner kroner. A Bola skriver, at Manchester United håber på at afslutte handlen hurtigt, så andre potentielle bejlere ikke når at melde sig ind i kampen. 24-årige Bruno Fernandes har i denne sæson scoret 32 mål og leveret 18 assists i 53 kampe.

Udover Bruno Fernandes, så melder Corriere dello Sport om, at Manchester United er klar til at byde 84 millioner pund eller omkring 710 millioner kroner, for Napolis Kalidou Koulibaly. Problemet for United skulle være, at Napoli kræver 150 millioner euros for Koulibaly, og derfor skulle de to klubber være lidt længere fra hinanden, end Manchester United er med Sporting, omkring Bruno Fernandes.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

27-årige Kalidou Koulibay har kontrakt med Napoli indtil 2023. Han har optrådt for Napoli 212 gange, hvor det er blevet til 10 mål, 6 assists, 54 gule kort samt 3 røde kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top