The perfect guide to the casino

Dolberg med vild afsløring: Overvejer skifte til denne klub

Foto: Ritzau Scanpix


Det danske landshold er samlet, og træner op til de to EM kvalifikationskampe mod Irland og Georgien. I truppen er der en række danskeren, som kan forvente en travl sommer med klubskifter. En af dem, som ikke nødvendigvis forventes at skifte, er Kasper Dolberg, men nu åbner han op for muligheden.

Kasper Dolberg scorede 23 mål og leverede 8 assists i hans første sæson i Ajax, og det var efter denne, at han blev spået den helt store fremtid. Siden da, har en negativ formkurve samt skader, sat en stopper for dette, og i den netop afsluttede sæson, blev det til 12 mål og 6 assists, herunder med mindre spilletid.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Derfor er han naturligt blevet rygtet væk, og selvom Ajax-træneren har været ude og udtale, at han stadig har tiltro til danskeren, så er det ikke sikkert han bliver. Hans tidligere træner i Ajax, Peter Bosz, har taget over i Bayer Leverkusen, og ifølge BT, er han interesseret i at hente danskeren til klubben. Noget som Dolberg ikke afviser.

– Det er da en mulighed, men jeg tror ikke, at det kommer til at ske. Vi havde jo et godt forhold, vil jeg mene. Han forstod mig lidt og forstod, hvordan han skulle motivere mig. Han gav mig en masse frihed, selvom jeg var ny dengang, fordi han troede på mig, siger Dolberg til BT.

Selvom Dolberg ikke tror, at det kommer til at ske, så er han ikke helt afvisende overfor et skifte til Tyskland. Det er mest af alt, Dolbergs gode forhold til Peter Bosz, som kunne gøre at skiftet blev til noget. Den 21-årige dansker har kontrakt med Ajax indtil sommeren 2022.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Kasper Dolberg har spillet 116 kampe for Ajax. Her er det blevet til 44 mål og 16 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top