The perfect guide to the casino

Kæmpe rokade kan sende landsholdsdansker til AC Milan

Foto: Ritzau Scanpix


Ifølge Gazzetta dello Sport, så bliver Paolo Maldini den nye sportsdirektør i AC Milan, og her har han allerede lagt en plan, hvor en dansker kan ende med at få en vigtig rolle.

Gennaro Gattuso er ikke længere træner i AC Milan, og derfor bliver en af Maldinis første opgaver at finde en ny cheftræner. Her skulle Sampdorias Marco Giampaolo, være en af topkandidaterne til den post. Her kommer danske Joachim Andersen så ind i billedet, som spiller under Marco Giampaolo i Sampdoria.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Marco Giampaolo skulle være så glad for Joachim Andersen, at han skulle være klar til at tage ham med til AC Milan, hvis han får jobbet. Det skriver Football Italia. Udover Joachim Andersen, så vil Giampaolo også have belgiske Dennis Praet med. Joachim Andersen har også tidligere rost Giampaolo til skyerne, og derfor kan man ikke udelukke, at han tager med Sampdoria træneren videre.

– Jeg har lært nogle ting, jeg aldrig har hørt om før, og det har virkelig hjulpet mig meget, har Andersen tidligere udtalt til Ekstra Bladet om Marco Giampaolo.

I Sampdoria er de også allerede begyndt at kigge efter erstatninger til Giampaolo, da de ved, at han er en eftertragtet herre. Joachim Andersen er også eftertragtet, og er tidligere blevet rygtet til Atlético Madrid, Tottenham, Manchester United og Arsenal, for blot at nævne et par klubber. Han har kontrakt med Sampdoria frem til 2022.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Joachim Andersen har spillet 42 kampe for Sampdoria. Her er det blevet til 1 assist og 7 gule kort.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top