The perfect guide to the casino

Her er Brøndbys vej til Europa gruppespillet

Foto: Ritzau Scanpix


Brøndby IF slog Randers FC med 4-2, og tog dermed den sidste europæiske plads i Danmark. Der er dog lang vej, hvis de skal gå hele vejen, og Footy.dk, giver dig et overblik over deres europæiske vej herunder.

Brøndby skal som det eneste danske hold, i kamp i 1. kvalifikationsrunde. Her vil de være seedet, og skal møde et af de 47 andre useedede hold. Her er det meget overkommelige modstandere, og indeholder klubber som Shamrock Rovers, Cliftonville og KR Reykjavik. De kampe spilles den 11. juli og den 18. juli.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

I 2. kvalifikationsrunde, hvor Esbjerg også skal spille, vil Brøndby med stor sandsynlighed også være seedet. Her kan de møde hold som AEL Limassol, CSKA Sofia, NK Domzale og IFK Norrköping. Her vil Esbjerg også være seedet, og de to kampe spilles den 25. juli og den 1. august.

I 3. kvalifikationsrunde kommer FC Midtjylland ind i billedet. FC Midtjylland vil være seedet her, men både Esbjerg og Brøndby er ikke seedet, og kan derfor møde hold som AS Roma, Eintracht Frankfurt, men også et hold som Malmø FF, hvis de kommer så langt. De to kampe spilles den 8. og 15. august.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Hvis nogle af de danske hold kommer videre fra 3. kvalifikationsrunde, så står den på playoff-runden, der spilles i slut august, og er sidste step, fra at komme i Europa League.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top