The perfect guide to the casino

Vanvittig byttehandel: Real Madrid klar til at tilbyde disse 4 verdensstjerner for Pogba

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ingen hemmelighed, at Zinedine Zidane og Real Madrid meget gerne vil have Paul Pogba til sommer. Problemet er bare at han er en dyr herre, og derfor håber Real Madrid på at sænke prisen, ved at tilbyde en byttehandel i stedet.

Hele 4 spillere kan Manchester United vælge imellem ifølge The Times. Således skulle Zidane være klar til at give enten Keylor Navas, Gareth Bale, Isco eller James Rodriguez med i en handel, som skal sende Pogba til Madrid. Manchester United har før været interesseret i Gareth Bale, og Real Madrid ved, at David De Gea kan være fortid i United, og har derfor også tilbudt Keylor Navas.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

James Rodriguez har været udlejet til Bayern München, men det ligner altså ikke, at de er klar på at købe Rodriguez permanent, som derfor forventes at vende tilbage til Madrid. Isco skulle være den spiller som Zidane mindst skulle have lyst til at miste af de 4 nævnte, men ifølge The Times, skulle han stadig være klar til at ofre Isco, hvis det betyder, at Paul Pogba kommer til klubben.

Christian Eriksen har længe også været rygtet til Real Madrid, og her kan netop Paul Pogba sætte en stopper for dette. Det er tidligere blevet nævnt i spansk presse, at præsidenten for Real Madrid, Florentino Perez, foretrak Eriksen foran Pogba, men at Zidane hellere ser franskmanden i klubben fremfor Eriksen.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Paul Pogba har spillet 142 kampe for Manchester United. Her er det blevet til 31 mål og 29 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top