The perfect guide to the casino

Spillede otte minutter i denne sæson – Nu løber denne Liverpool-spiller med opmærksomheden i Champions League fejring

Foto: Ritzau Scanpix


Alberto Moreno er et godt bud på en spiller, som ikke spiller i Liverpool til næste sæson. Det blev blot til 8 minutters spilletid i Champions League i denne sæson, men nu er det af en helt anden grund, at den 26-årige spanier løber med opmærksomheden.

Det er ikke meget mere end 24 timer siden, at den kun 35-årige José Antonio Reyes, mistede livet i en tragisk bilulykke, i en alt for tidlig alder. Reyes nåede blandt andet at spille i Arsenal, Sevilla og Atlético Madrid, og vandt 5 Europa League titler herunder en med Alberto Moreno i Sevilla. Derfor blev der også afsat et minuts klapsalve til Reyes, inden finalen blev skudt i gang i går.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Derfor var det også en rørt Alberto Moreno, der altså kendte Reyes særdeles godt. Han var en af de få Liverpool spillere, som ikke bar den røde Liverpool trøje i fejringen, men i stedet en t-shirt med teksten ‘Jeg elsker dig, bror’, på spansk, med hentydning til Reyes. På Instagram, var han også hurtigt ude og tildele titlen til José Antonio Reyes på flot vis, hvor han på spansk blandt andet skriver ‘Altid i mit hjerte’.

Alberto Moreno beviste altså, at selv på en Champions League finale-aften, så er der vigtigere ting end fodbold. Siden det tragiske dødsfald, har spillere som Cesc Fabregas og Thierry Henry, også været ude med hilsener, og her kom det frem, hvordan Fabregas alene i London som 16-årig, blev inviteret hjem for at holde jul med José Antonio Reyes og hans familie, da de begge spillede i Arsenal.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Liverpool vandt Champions League finalen med 2-0, på mål af Mohamed Salah og Divock Origi. Herunder kan du se, et bedre billede af Alberto Morenos trøje, dedikeret til Reyes.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top