The perfect guide to the casino

Optakt: Tottenham – Liverpool

I aften skal Champions League finalen afgøres, når de to engelske tophold Tottenham og Liverpool tager imod hinanden.

Herunder bliver du klar til kampen, med forventede holdopstillinger, statistik og selvfølgelig gode odds.

Finalen spilles i Spanien, men de to hold har mødt hinanden to gange i denne sæson i Premier League. Her er det blevet 2-1 i begge opgør, og med Liverpool som vinder i begge kampe. Dog vil en Champions League finale uden tvivl være noget helt andet, end en kamp i Premier League. Hvis du tror, at Liverpool lever op til favoritrollen, så kan du hos Bet365 få odds 1.50 på at Liverpool i sidste ende løfter trofæet!

ER DU KLAR TIL CHAMPIONS LEAGUE FINALEN?

I klubbernes sidste to møder, var Liverpool foran ved pausen, og hvis du tror, at Liverpool fortsætter den form, så giver Bet365 odds 2.50 på, at Liverpool er foran ved halvlegen. Der hersker ikke meget tvivl om, at Liverpool kommer som det mest formstærke hold til mødet. De har blot tabt en ud af deres sidste 23 kampe, da Barcelona vandt med 3-0, hvilket viste sig at være ligegyldigt, da de stadig slog Barcelona samlet ud.

FÃ… DE BEDSTE ODDS PÃ… LIVERPOOL LIGE HER

I Tottenhams sidste 23 kampe er det blevet til 11 nederlag, herunder 3 nederlag i deres seneste 6 kampe. Til Tottenhams fordel, ligner det at Harry Kane er klar igen, og han har spillet 9 kampe mod Liverpool tidligere.

Her har han scoret 5 mål og lavet 2 assists, så det er en vigtig mand, der er tilbage for Tottenham. Hvis du tror, at danske Christian Eriksen spiller en stor rolle i kampen, og laver et mål, så kan du få odds 6 på at Eriksen scorer når som helst hos Bet365!

FÃ… DE BEDSTE ODDS PÃ… TOTTENHAM LIGE HER

Herunder kan du se de forventede startopstillinger for de to hold:

Liverpool må undvære Naby Keita, imens Harry Kane arbejder på højtryk, til at blive klar til finalen.

Liverpool(4-3-3): Alisson РAlexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson РWijnaldum, Henderson, Fabinho РSalah, Firmino, Man̩

Tottenham(4-3-1-2): Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Alli, Sissoko, Eriksen – Son – Lucas, Kane

OVERSIGT

Scroll to Top