The perfect guide to the casino

SÅ SKAL DER ODDSES: FÅ VOLDSOMME ODDS 8 PÅ LIVERPOOL-SEJR

Foto: Ritzau Scanpix


Det kan godt være, at Christian Eriksen og Tottenham slog Ajax ud i Champions League semifinalen, men nu skal de altså op imod brølstærke Liverpool, der blot har tabt én kamp i Premier League i denne sæson. Derfor er det også utroligt, at du hos Betfar, kan få hele odds 8 på en Liverpool sejr.

De har mødt hinanden to gange i denne sæson, og her har Liverpool vundet begge opgør. Vi så dog i Europa League finalen, at et Arsenal hold, som slet ikke ramte dagen, tabte med hele 4-1, og derfor kan man ikke udelukke at begge hold kan løbe med sejren i aftenens brag.

FÅ ODDS 8 PÅ EN LIVERPOOL-SEJR

Selvom Liverpool kun tabte en kamp i Premier League, så vandt Manchester City mesterskabet. Det er dog også netop Manchester City som Tottenham slog ud af Champions League, og med Harry Kane tilbage, så er det svært at udelukke, at Tottenham ikke kan overraske. Grundet Tottenhams dårligere sæson end Liverpool, kan man derfor hente rigtige høje odds, hvis man tror på Tottenham sejr. Man kan nemlig  få odds 16 på en Tottenham-sejr!

FÅ ODDS 16 PÅ EN TOTTENHAM-SEJR

I Champions League kom begge mandskaber med nød og næppe videre fra gruppespillet, men ikke desto mindre, så mødes de to engelske storklubber altså i finalen, og især for Tottenham så det sort ud, i midten af gruppespillet. Det er dog kun gået en vej siden gruppespillet, og selvom begge hold har mødt stor modstander, så har de bevist, at de sagtens kan blande sig i toppen af europæisk fodbold. Derfor er der også lagt op til en utrolig spændende finale, hvor det kan blive de helt små marginaler der afgører, hvem der ender med trofæet.

Der er VILDE odds på Champions League-finalen

Derfor er Liverpool også favoritter i finalen, men det stopper ikke Betfair i at give gode odds på en Liverpool sejr. Hvis du tror, at Liverpool slår Tottenham, ligesom de har slået Bayern München, FC Porto og FC Barcelona, så kan du få odds 8 på en sejr til Liverpool!

Vinderen af Champions League-finalen er LIGE HER

SÅDAN FÅR DU ADGANG TIL DE VILDE ODDS

1.Opret dig hos Betfair lige her

2. Brug koden “ZFBJ8X” ved din oprettelse

3. Spil på enten Liverpool eller Tottenham til at vinde (maks. 100 kr.)

4. Go’ kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top