The perfect guide to the casino

Bombe i England: Leroy Sane på vej videre? Manchester City afviser bud på 600 mio. kroner fra DENNE storklub

Foto: Ritzau Scanpix


 

Leroy Sané kan som blot 23-årig kalde sig Premier League mester to år i træk. Den tyske kantspiller er i dag, en af de helt store stjerner i Premier League, og det har også skabt interesse fra andre ligaer.

Nu er det Bayern München, der i flere omgange er blevet meldt som interesseret i Leroy Sané, som har lagt første bud på tyskeren, i håbet om at lokke ham tilbage til Tyskland. Ifølge den engelske avis The Guardian, så har Bayern München budt 70,7 millioner pund eller lige omkring 600 millioner kroner for Leroy Sané. Det skulle Manchester City dog i samme omgang have afvist.

FÅ ODDS 8 PÅ EN LIVERPOOL-SEJR

Bayern München mister både Arjen Robben og Franck Ribery til sommer, og derfor skal de ud og finde erstatninger til deres offensiv. Hvis det står til Manchester City og træner Pep Guardiola, så skifter Sané ingen steder til sommer. Det har Guardiola tidligere udtalt.

– Vi har tilbudt ham en forlængelse. Vi vil gerne have, at han bliver. Hvad beviser det mere, end at vi i 6-7 måneder har villet forlænge hans kontrakt? Hvis vi ikke ville have ham, ville vi ikke forlænge kontrakten, lød det fra Guardiola efter Manchester Citys 6-0-triumf over Watford i FA Cup-finalen.

FÅ ODDS 16 PÅ EN TOTTENHAM-SEJR

Derfor ligner det altså, at Bayern München må forbedre deres første bud, eller glemme alt om at købe Leroy Sané til sommer. Leroy Sané kom til Manchester City fra netop Tyskland, da han i 2016 skiftede til City fra Schalke 04. Han har kontrakt med City indtil 2021, men det er altså den kontrakt, som Manchester City ønsker at forlænge.

Der er VILDE odds på Champions League-finalen

Leroy Sané har spillet 133 kampe for Manchester City. Her er det blevet til 39 mål og 45 assists.

Vinderen af Champions League-finalen er LIGE HER

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top