The perfect guide to the casino

Chelsea nedlagde Arsenal i anden halvleg og er Europa League-vindere

Foto: Ritzau Scanpix


Chelsea var for stærke for Arsenal i anden halvleg af Europa League-finalen.

Arsenal og Chelsea havde her til aften sat hinanden stævne i Baku, som er hovedstad i Azerbaijan. Årsagen var finalen i Europa League. Arsenal startede bedst i første halvleg og var flere gange tæt på ved både Pierre-Emerick Aubameyang og Granit Xhaka, der trykkede af udefra og snittede overliggeren. Halvlegens største chance tilfaldt dog Chelseas franske angriber Olivier Giroud, der måtte se sin afslutning blive snuppet på fornem vis af Petr Cech.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Anderledes skarp var Giroud kort inde i anden halvleg, da han fik chancen. Emerson lagde et indlæg ind i panden på den tidligere Arsenal-angriber, der flot headede bolden ind bag Cech. Kort efter gik det helt galt for Arsenal, da først Pedro og siden Eden Hazard øgede Chelseas føring. Eden Hazard spillede først spanieren fri til scoring på kanten af feltet, og siden sparkede han selv et straffespark ind, der var begået mod Olivier Giroud.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Anden halvleg havde været et rent Chelsea-show, men pludselig ville Arsenal også lege med. Efter lidt ping-pong i Chelsea-feltet røg bolden ud til Alexander Iwobi, der flot flugtede bolden i kassen. Der var dog ikke håb ret længe i Arsenal-lejren, for tyve minutter før tid øgede Eden Hazard til 4-1 efter flot sammenspil med Olivier Giroud.

Herefter var der flere tilbud i begge ender, men vi fik ikke flere scoringer, og Chelsea kan derfor lade sig hylde som vindere af Europa League 2019.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top