The perfect guide to the casino

Real Madrid kan få deres mand: Her er prisen på Eden Hazard

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ingen hemmelighed, at Zinedine Zidane meget gerne ser Eden Hazard i Real Madrid, efter han tog over i Real Madrid, efter en skuffende sæson. Nu har Chelsea sat deres pris på deres verdensstjerne. 

En spiller med Eden Hazards kvaliteter, bliver aldrig en billig herre, og det viser prisen på belgieren da også. Ifølge Sky Sports News, så er prisen for Hazard 130 millioner pund eller omkring 1,1 milliarder kroner. Problemet er dog, at Real Madrid vurderer ham til 88 millioner pund eller omkring 745 millioner kroner.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Derfor er de to klubber stadig et stykke fra hinanden, og da Hazards kontrakt med Chelsea udløber til sommeren 2020, skal de sælge ham til sommer, hvis de har planer om at få nogen som helst penge for ham. Ifølge Sky Sports News, har Chelsea dog slet ikke travlt med at få afsluttet handlen, og med et muligt transferban over sig, kan det også blive svært at hente en erstatning.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Chelsea har dog allerede købt Christian Pulisic i Borussia Dortmund, men mon ikke der skal købes nye spillere, hvis Hazard sælges for et sted mellem 745 millioner og 1,1 milliarder kroner, såfremt de får lov til at handle. Eden Hazard kom til Chelsea i 2012, og har været med til at vinde to Premier League titler, en FA-Cup titel, en Carling-Cup titel, samt Europa League en enkelt gang.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

28-årige Eden Hazard har spillet 351 kampe for Chelsea. Her er det blevet til 108 mål og 91 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top