The perfect guide to the casino

Marca: Andreas Skov Olsen skifter til spansk klub

Foto: Ritzau Scanpix


Et navn der er gået igen i Superligaen i denne sæson er Skov. Både Robert Skov fra FC København og Andreas Skov Olsen fra FC Nordsjælland har imponeret alt og alle, og har vist en uhyre stærk målform.

Nu kan det også betyde, at Andreas Skov Olsen snart er næste mand, der bliver skudt afsted i FC Nordsjælland, og skifter Danmark ud med udlandet. Her er flere klubber allerede blevet nævnt som interesseret, men nu skriver den spanske avis Marca, at specielt en spansk klub, er klar til at hente danskeren.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Real Sociedad er ifølge Marca særdeles interesseret, og Andreas Skov Olsens agent skulle allerede, have været i Spanien, for at kigge på Sociedads forhold. Derfor kan vi ifølge Marca, snart have endnu en dansker i La Liga, hvis udviklingen fortsætter, og et skifte til Sociedad går igennem. Real Sociedad sluttede akkurat uden for pladserne om Europa, og havde kun 3 point op til Espanyol på 7. pladsen.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Andreas Skov Olsen scorede i FC Nordsjællands 1-3 sejr over FC København i Parken, og sluttede derfor sæsonen af med en sejr. Det blev Skov Olsens 22. mål, og dermed endte han på en samlet 2. plads på topscorerlisten sammen med Dame N’Doye, kun overgået af Robert Skov, der scorede historiske 29 mål.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

19-årige Andreas Skov Olsen har spillet 51 kampe for førsteholdet, siden han blev rykket op. Her er det blevet til 27 mål og 7 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top