The perfect guide to the casino

FC København henter Superliga-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix


F.C Københavns Peter Ankersen, kan meget vel skifte til en større hylde til sommer, og derfor hentede FCK Guillermo Varela. Nu viser det sig dog, at FCK arbejder på at hente endnu en højreback.

Navnet er Karlo Bartolec, og det er bold.dk der erfarer, at handlen mellem FC Nordsjælland og FC København skulle være tættere og tættere på at blive en realitet. I mandags blev Karlo Bartolec ifølge en FC Nordsjælland supporter spottet ved Parken, og det kan der nu vise sig at være en god grund til.

Bold.dk skriver nemlig, at den dygtige højreback har bestået et lægetjek hos de danske mestre, som han skifter til efter sæsonen.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Det har længe ligget i kortene, at Karlo Bartolec fik lov til at skifte klub til sommer, og nu kan det altså vise sig, at han ikke skal skifte langt væk fra FC Nordsjælland. Det vil ikke være den første Superliga-stjerne FCK henter til sommer, da de allerede har offentliggjort købet af Sten Michael Grytebust.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Den 24-årige kroat har kontrakt med FC Nordsjælland frem til 2020. Han kom til klubben i 2016 fra NK Lokomotiva, og har sidenhen været en kæmpe succes i FC Nordsjælland. FCK og FCN møder hinanden på lørdag i sæsonens sidste kamp, det bliver dog uden Karlo Bartolec, som sidder ude med karantæne.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Karlo Bartolec har spillet 97 kampe for FC Nordsjælland. Her er det blevet til 7 mål og 18 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top