The perfect guide to the casino

Officielt: Randers sælger U-21 landsholdsspiller til Belgien

Foto: Ritzau Scanpix


Randers FC spiller på søndag en yderst afgørende kamp mod AGF, i håbet om at spille playoff mod 4. pladsen i Superliga mesterskabsspillet. Nu har Randers dog meldt ud, at de har solgt en af deres profiler til næste sæson.

Der er tale om 22-årige Jonas Bager, og det er derfor en af klubbens egne talenter, som Randers siger farvel til. Jonas Bager skifter til sommer, til belgiske Royale Union Saint-Gilloise, der spiller i den næstbedste belgiske række. Jonas Bager skriver under på en 3-årig aftale med den belgiske klub. Saint-Gilloise og Brighton har samme ejer, og derfor kan han ende i Premier League, hvis han præsterer højt i Belgien.

Sportsdirektør i Randers, Søren Pedersen, udtaler, at han er ked af at miste en spiller som Jonas Bager, der har været i klubben i mange år, da han blev hevet op fra Randers U-19 hold i 2015, men at det samtidig er et skulderklap til både Jonas og klubben, at han kan skifte Randers og Danmark ud med Belgien.

– Det er et stort skulderklap til os, der viser, at vi kan gøre vores egne talenter klar til Superliga-bold og efterfølgende komme videre til udlandet. Vi mister dog en spiller med Randers-DNA, for Jonas er en rigtig fighter, der altid giver alt, hvad han har, udtaler Søren Pedersen.

FÃ¥ op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Jonas Bager har i denne sæson spillet 34 kampe for Randers FC, hvor det er blevet til 1 mål, 3 assists og 8 gule kort. Han er med i den danske U-21 trup, der i juni skal spille EM. Søren Pedersen udtaler også, at han ikke vil udelukke at hente en erstatning for Jonas Bager, men at de samtidig har kompetente afløsere i truppen.

– Han har været fremragende for os i denne sæson, og det bliver selvfølgelig et tab fodboldmæssigt og i omklædningsrummet, at han forlader os. Vi har dog kompetente afløsere i truppen og vil da ogsÃ¥ kigge efter en mulig afløser, siger Søren Pedersen.

Prisen skulle være omkring 2,3 millioner kroner. Samtidig kan den ende på 3 millioner kroner, og Randers har fået en videresalgsklausul på 15%. Jonas Bager har spillet 94 kampe for Randers FC, hvor det er blevet til 2 mål, 4 assists og 22 gule kort.

FÃ¥ altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top