The perfect guide to the casino

Marca: Chok i Real Madrid – Sergio Ramos kan være på vej væk

Foto: Ritzau Scanpix


Real Madrids sæson i år har været alt andet end godkendt. Det blev ikke til nogen trofæer i La Liga, Copa del Rey eller Champions League, og i ligaen endte man hele 19 point efter Barcelona.

Ind er kommet Zinedine Zidane, og han skal gøre sit, for at forvandle Real Madrids hold til et succeshold igen. Rigtig mange spillere er blevet rygtet væk, men de faste stjernespillere som Luka Modric og Raphaël Varane ser ud til at blive. Nu afslører Marca dog, at kaptajnen, og stjernen de sidste mange år, Sergio Ramos, kan forlade klubben.

Han har været i klubben i de sidste 14 år, men nu skulle han ifølge Marca overveje at søge mod nye udfordringer. 33-årige Sergio Ramos kom til Real Madrid fra Sevilla i 2005. Han har kontrakt med klubben frem til 2021, og forlængede sidst sin kontrakt tilbage i 2015. Hvis Ramos mener det seriøst, så har klubber som PSG og Manchester United tidligere prøvet at hente spanieren, og der vil uden tvivl stå et hav af klubber klar, til at byde Ramos velkommen med åbne arme.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Sergio Ramos’ CV ser også rigtig pænt ud. Han har vundet en VM titel, to EM titler, fire Champions League titler, fire spanske mesterskaber, to cuptitler samt et hav af europæiske og hjemlige supercup titler. Det ville derfor være noget af et chok, hvis rygterne holder, og Sergio Ramos derfor er på vej væk fra hovedstadsklubben.

Sergio Ramos har spillet 606 kampe for Real Madrid. Her er det blevet til 84 mål, 39 assists, 202 gule kort og 25 røde kort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top