The perfect guide to the casino

Manchester United klar til at stjæle forsvarsstjerne foran Barcelona – Tilbyder 105 mio. kroner i løn om året

Foto: Ritzau Scanpix


Hvis man skulle vælge den bedste forsvarsspiller under 20 år i denne sæson, ville de fleste nok pege på Matthijs de Ligt. Han har hævet niveauet fra sidste sæson, og har bevist, at han er klar til det helt store skifte til sommer.

Her har FC Barcelona længe lignet den klub, der løb med det hollandske supertalents underskrift. Manchester United har dog meldt sig helt ind i kampen, og til deres fordel, skulle de være klar til at tilbyde flere penge end FC Barcelona. Rygterne gik på, at Matthijs de Ligts agent, Mino Raiola, ikke accepterede det FC Barcelona tilbød ham af procenter, og derfor skulle den handel ikke være gået igennem endnu.

Ifølge The Sun, er Manchester United meget klar på at udnytte dette, og tilbyder derfor 14 millioner euros i løn om året eller omkring 105 millioner kroner om året. FC Barcelona skulle i forvejen være klar til at smide mange penge for Antoine Griezmann, og derfor kan det blive svært at hente både Griezmann og De Ligt.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

19-årige Matthijs de Ligt har allerede spillet 15 kampe for det hollandske a-landshold, og kom op til Ajax seniortrup i 2016, da han blot var 16 år. Han har kontrakt med klubben indtil 2021, og kunne løfte sit første hollandske mesterskab i denne sæson. Udover det hollandske mesterskab, så vandt Ajax også en cuptitel i Holland.

Matthijs de Ligt har trods sin alder på 19 år, allerede spillet 117 kampe for Ajax førstehold. Her er det blevet til 13 mål, 7 assists og 15 gule kort.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top