The perfect guide to the casino

Manchester United klar til at forstærke forsvaret – Koster 420 millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester United skal rydde ud i forsvaret, og ud forventes det, at Antonio Valencia og Matteo Darmian går. Derfor skal der også nye spillere den anden vej, og her skulle Manchester United have fundet deres nye højreback.

Ifølge Evening Standard, skal Manchester Uniteds nye højreback findes i England, og mere præcist i Crystal Palace. Her har de længe jagtet Aaron Wan-Bissaka, men nu skulle Crystal Palace have sat prisen på ham. Prisen for den 21-årige englænder, skulle være omkring 420 millioner kroner.

Aaron Wan-Bissaka har i denne sæson spillet 39 kampe for Crystal Palace. Her er det blevet til 4 assists, samtidig med, at Crystal Palace har lukket 53 mål ind i 38 Premier League kampe. Aaron Wan-Bissaka har spillet på Crystal Palaces ungdomshold indtil 2018, hvor han blev rykket op på førsteholdet. Han har kontrakt med klubben indtil 2022.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Aaron Wan-Bissaka har endnu ikke fået debut på Englands a-landshold, men har i stedet spillet 2 kampe for både Englands U-20 og U-21 hold, siden 2018. Siden Wan-Bissaka kom op på førsteholdet, har han i Crystal Palace spillet 46 kampe for klubben. Her er det blevet til 4 assists, 5 gule kort og et enkelt rødt kort. Hvis prisen skulle være for høj for United, så skulle de ifølge Daily Mail jagte Thomas Meunier fra PSG i stedet.

Aaron Wan-Bissaka er langt fra den eneste spiller som Crystal Palace kan miste til sommer, da der er stor interesse for Wilfried Zaha.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top