The perfect guide to the casino

Vanvittige afsløringer: Derfor forlader Nicklas Bendtner Rosenborg til sommer

Foto: Ritzau Scanpix


Nicklas Bendtner har ikke opbakning fra sine medspillere, som er godt og grundigt træt af danskeren. Rosenborg BK har nu bekræftet, at han er færdig i klubben til sommer.

Nicklas Bendtner kom til Rosenborg BK i 2017, hvor han blev hentet ind på en tre-årig kontrakt, og han blev samtidig med længder topklubbens bedst betalte spiller.

På det seneste er han havnet helt ude i kulden, og Rosenborgs centrale spillere er glade for, at den tidligere danske landsholdsspiller ikke længere får minutter for Rosenborg.

Det skriver Adresseavisen efter at have været i kontakt med adskillige kilder.

Ifølge avisens oplysninger er klubbens spillere godt gammeldags trætte af den særbehandling, som Nicklas Bendtner har fået under sit ophold i den norske klub.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Blandt andet har Nicklas Bendtner fået lov til at spille i Nike-støvler, selvom Adidas betaler for at sponsorere hele truppen. Ingen andre spillere har fået lov til at gå i andre mærker.

Derudover må Nicklas Bendtner rejse til og fra Trondheim, når det passer ham. Det må ingen af de andre spillere heller. Ydermere har angriberen været på flere ferier, mens resten af truppen har trænet.

Og når han endelig dukker op til træning, mener hans holdkammerater ikke, at han yder nok. Den 24. marts udvandrede flere spillere endda fra træningen, fordi angriberen lallede rundt.

Rosenborg BK har netop annonceret, at Nicklas Bendtner til sommer skal på udkig efter en ny klub. Det er angiveligt spillerne, der har presset ham ud grundet ovenstående ting.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top