The perfect guide to the casino

Kæmpe bombe i Brøndby: Disse 3 stjerner skulle sælges – Nu kan de alle ende med at blive

Foto: Ritzau Scanpix


Det er ikke mere end to måneder siden, at Brøndby IF fortalte, at de skulle sælge spillere for 44 millioner kroner til sommer. Nu nedjusterer Brøndby dog, og sætter tallet ned til 17 millioner kroner.

De har nedjusteret, efter deres første kvartalregnskab, så det nu lyder på et minus på 40-50 millioner kroner for 2019, modsat 10-20 millioner kroner, som tallet i første omgang lød på. Det er i denne sammenhæng, at transfersalget også er blevet justeret fra 44 millioner til 17 millioner. Derfor kan Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Simon Tibbling alle være at finde i Brøndby næste år.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Dog kan Mukhtar stadig blive solgt, hvis der kommer et bud i omegnen af 30 millioner kroner. Spillere som Anthony Jung og Ante Erceg skal dog med stor sandsynlighed sælges til sommer. Kvartalregnskabet i Brøndby, viser et underskud på 24,8 millioner kroner for de første tre måneder af 2019.

– Selvom sæsonen endnu ikke er slut, og vi stadig har en god mulighed for at nå en plads i Europa, så må vi konstatere, at vi har haft en sportsligt utilfredsstillende sæson med alt for store udsving, hvilket kan mærkes i regnskabet. Vores forventning til sommerens transfervindue er i dag, at vi til sommer kommer til at realisere en transfergevinst på ca. 17 millioner kroner, da vi ikke ønsker at sælge nøglespillere for enhver pris, udtaler direktør Jesper Jørgensen.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Planen i Brøndby er, at de vil holde på deres nøglespillere og så bruge enkelte dygtige spillere udefra samt talenter fra deres Brøndby Masterclass. Derfor er det altså gode nyheder til Brøndby fansene, da de helt store profiler, nu kan ende med at tage endnu en sæson i Brøndby.

– Vi skal fastholde udvalgte nøglespillere og supplere med enkelte dygtige spillere udefra og med talenter fra Brøndby Masterclass. Med det budget vi har til rådighed, så bør vi altså være konkurrencedygtige i toppen af dansk fodbold. Der kan selvfølgelig komme tilbud på enkelte spillere, der er så gode, at vi ikke kan sige nej, men vi arbejder som sagt ud fra en forventning om, at vi fastholder udvalgte nøglespillere, siger direktør Jesper Jørgensen.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Hvis minusset på 40-50 millioner kroner skal holde, så forudsætter det altså, at Brøndby IF kommer i top-3 ved udgangen af 2019.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top