The perfect guide to the casino

Iskold Åge Hareide: Derfor gider jeg ikke have Nicklas Bendtner på landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix


Nicklas Bendtner besidder et kæmpe talent, men har aldrig rigtig formået at indfri det til fulde. På nuværende tidspunkt har han kontrakt med Rosenborg, og ifølge Åge Hareide, er der lang vej til landsholdstruppen.

Åge Hareide har udtaget sin trup til de kommende EM kvalifikationskampe mod Irland og Georgien, og det blev uden Nicklas Bendtner. I stedet er der blevet plads til Yussuf Poulsen, Robert Skov, Nicolai Jørgensen, Martin Braithwaite, Christian Eriksen og Kasper Dolberg, af offensive spillere.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

31-årige Bendtner har spillet 81 kampe for a-landsholdet, hvor han har leveret 30 mål og 12 assists. Hans ustabile situation i Rosenborg gør dog, at Åge Hareide ikke vil have ham med i truppen på nuværende tidspunkt.

– Det er uaktuelt. Han har jo ikke spillet. Vi har gode oplevelser med Nicklas som person og som spiller, men som det er nu, er det helt uaktuelt at tage ham med, siger Hareide til norske Dagbladet.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Nicklas Bendtner har slet ikke været med i Rosenborgs trup de sidste 3 kampe, og sad på bænken sidst han var med i truppen. Det er altså kun blevet til 184 minutter i Rosenborgs første 9 kampe i ligaen. Åge Hareide ville ikke udtale sig om situationen i Rosenborg, da han ikke ved, hvad der foregår.

– Jeg kender ikke situationen i Rosenborg, så det er umuligt for mig at sige noget. Som sagt har vi gode erfaringer med ham, men situationen i Rosenborg er umulig at kommentere på udefra.

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Nicklas Bendtner har spillet 86 kampe for Rosenborg. Her er det blevet til 35 mål og 13 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top