The perfect guide to the casino

Engelsk medie breaker stort skifte: Petr Cech vender retur til Chelsea

Foto: Ritzau Scanpix


Petr Cech spillede i Chelsea fra 2004-2015, hvor han hurtigt blev en fanfavorit, og viste sig som en bundsolid keeper. Nu kan et retur tilbage til Chelsea, meget vel være på tale, når støvlerne bliver lagt på hylden.

Den meget sympatiske Petr Cech, skiftede i 2015 fra Chelsea til Arsenal, og er en af de spillere, der ikke modtog meget ‘hate’, for at skifte mellem de to London-klubber. Nu skulle han ifølge Sky Sports, vende tilbage til Chelsea som sportsdirektør efter sommeren. Petr Cech afviste på Twitter, og fortalte, at han er fokuseret på at færdiggøre sæsonen i Arsenal.

– Trods dagens nyheder er situationen stadig, som jeg har nævnt tidligere;  Jeg træffer en beslutning om min fremtid efter min sidste kamp. Nu er mit fokus på at vinde Europa League med Arsenal, udtalte Petr Cech på Twitter.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Spørgsmålet er blot, om det ikke er en udtalelse der kun kommer, fordi han ikke havde regnet med, at nyheden om hans fremtid kom frem før Europa League finalen, hvor netop Arsenal og Chelsea møder hinanden. Petr Cech nåede at vinde fire FA Cup titler, tre Carling Cup titler, fire mesterskaber, en Europa League titel og en Champions League titel med Chelsea. Udover det, blev han også Footballer of the Year hele 7 gange i Chelsea.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Petr Cech, har vogtet målet i Europa League for Arsenal i denne sæson, nu er spørgsmålet blot, hvad træner Unai Emery beslutter efter nyheden om hans mulige Chelsea fremtid kom frem. I Arsenal har han spillet 138 kampe, hvor han har lukket 154 mål ind og holdt clean sheet 54 gange..

Få altid de BEDSTE odds lige her!

Petr Cech nåede at spille 494 kampe for Chelsea. Her blev det til 228 clean sheets og 393 mål lukket ind.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top