The perfect guide to the casino

Lasse Vigen: Vi skal have det trofæ med hjem

Foto: Ritzau Scanpix


Lasse Vigen vurderer en helt lige finale mod FC Midtjylland, og han vil gøre alt for, at det bliver de blå/gule, der får pokalen med hjem igen.

Brøndby IF skal forsvare deres DBU Pokal mod FC Midtjylland fredag eftermiddag kl. 17.00, og Lasse Vigen ser frem til finalen, som han vurderer som værende jævnbyrdig.

– Jeg ser styrkeforholdene værende meget lige på fredag. Det er jo egentlig et hold, vi altid har haft nogle ret tætte kampe med og ofte også har været heldige med at slå. Men det er klart, vi ved hvilke styrker de har og hvad de er gode til, og vi har spillet mod dem så mange gange efterhånden, at det bliver endnu et skakspil, hvis kan tillade sig at sige sådan, siger han til Brøndby-mediet 3point.dk.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Han glæder sig også til at mærke kulissen fra de mange tusinde Brøndby-fans, der vil være på plads i Danmarks nationalarena.

– Det er fuldstændig unikt at løbe ind til kulissen, som kommer igen på fredag. Det er måske den fedeste enkeltkamp, man som spiller kan få i dansk fodbold, og med vores fans i ryggen og et trofæ at spille om, så vil vi give alt hvad vi har. Det er det vi spiller for, og det vi gerne vil spille med om.

Brøndby IF sikrede sig pokaltitlen sidste år efter en sejr på 3-1.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top