The perfect guide to the casino

Udsalg i Real Madrid – Hele 13 spillere er på vej ud

Foto: Ritzau Scanpix


Real Madrid slutter sæsonen på en 3. plads, og er med en spillerunde tilbage, hele 18 point bag F.C Barcelona på 1. pladsen. Derfor valgte Real Madrid at ansætte Zinedine Zidane, og det betyder en udrensning i truppen. 

Der er ikke bare tale om en enkelt eller to spillere, som er på vej ud af Real Madrid. Ifølge Marca, er det hele 13 spillere, som godt kan begynde at kigge efter andre klubber til sommer. De tre største profiler er Keylor Navas, Gareth Bale og Dani Ceballos. Derfor ligner det altså, at Navas har tabt målmandsduellen til Thibaut Courtois.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Udover de tre større navne, er der tale om Marcos Llorente, Sergio Reguilon og Jesus Vallejo. Sergio Reguilon fik ellers godt med spilletid foran Marcelo i denne sæson, men Zinedine Zidane skulle foretrække Marcelo, og derfor ligner det et skifte for Reguilon. De sidste navne er spillere, som er på leje, og ikke skal forvente at spille flere kampe i den hvide trøje. Det er James Rodríguez, Mateo Kovacic, Theo Hernandez, Borja Mayoral, Oscar Rodriguez, Raul de Tomas og Martin Ødegaard.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Det er altså de 13 spillere, som ifølge Marca, ikke har en fortid i klubben. Udover dem, er der 4 navne, som Real Madrid angivenligt ikke skulle have besluttet endnu om, hvorvidt de skal fortsætte i klubben eller sælges. Der er tale om Mariano Diaz, Brahim Diaz, Isco og Lucas Vazquez.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Real Madrid røg ud til Ajax i Champions League, og spiller deres sidste kamp i ligaen, i weekenden mod Real Betis.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top