The perfect guide to the casino

Timo Werner på vej til Liverpool? RB Leipzig vil hente erstatning i Chelsea for 215 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Timo Werner har kontraktudløb i 2020, og RB Leipzig skal derfor sælge ham til sommer, hvis de har tænkt sig at få nogle penge for ham. Derfor skal de også ud og erstatte ham, og her har de rettet blikket mod England. 

Der er tale om Tammy Abraham, som er ejet af Chelsea, men har været lejet ud til Aston Villa i denne sæson. Det er blevet til 26 mål og 3 assists i 39 kampe for den 21-årige englænder. Han er topscorer for Aston Villa, og blev kun overgået af Teemu Pukki i Championship. Aston Villa skal spille oprykningsfinale mod Derby, om den sidste plads i Premier League den 27. maj.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Ifølge The Sun, kan RB Leipzig dog forvente konkurrence fra Aston Villa, såfremt de formår at sikre sig oprykning til Premier League. Prisen på Tammy Abraham skulle være omkring 25 millioner pund eller omkring 215 millioner kroner. Spørgsmålet er endnu, om Chelsea har planer om at beholde Abraham, hvis de ikke har held med at udskyde deres transferban, da de på nuværende tidspunkt ikke har planer om at beholde Gonzalo Higuain.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Tammy Abraham har kontrakt med Chelsea indtil 2022, men har kun spillet 3 kampe for Chelsea førstehold, hvor det sammenlagt er blevet til 74 minutter. Den tid han har været i Chelsea, er derfor primært blevet brugt på diverse ungdomshold i Chelsea.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Tammy Abraham har været en del af Chelsea u-18 hold siden 2014, og har sidenhen spillet sig op i truppen. Han har dog været udlejet til 3 forskellige klubber i hans tid i Chelsea.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top