The perfect guide to the casino

Ajax-træner afslører: Her spiller Kasper Dolberg næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix


Det har ikke været Kasper Dolbergs sæson i år. Det er blot blevet til 12 mål og 6 assists i 39 kampe, og den rutinerede Klaas Jan Huntelaar har haft større succes end danskeren. Nu åbner Dolbergs træner op for danskerens fremtid.  

Hvis man skal tro på Erik ten Haag, som træner Kasper Dolberg i Ajax, så er der ingen grund til at tro på, at Dolberg ikke er at finde i Ajax efter sommeren. Erik ten Hag vil altså ikke opgive Dolberg, og afviser i stedet at sælge danskeren.

– Jeg ser ikke sådan på det. Kapser har utvivlsomt mange kvaliteter. Jeg har hørt oftere og oftere, at Kasper må væk, og at han ikke længere skal være her. Det er nonsens. Han har eksempelvis aldrig oplevet en skadesfri sæson under mig. Jeg tror på, at han kan kæmpe sig tilbage, udtaler Erik ten Hag til Voetbal International.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

I denne sæson har 35-årige Klaas Jan Huntelaar vist god form, og har scoret 11 mål mere end Dolberg. Den 21-årige dansker har dog klart alderen med sig, og derfor giver det også god mening at satse på Kasper Dolberg. Dog skal han vise sine kvaliteter for træneren, hvis han gerne vil være førstevalg igen.

– Kasper må vise, at han skal være førstevalget, og så er der Klaas, som skal holde sig skarp og slå til, når det er nødvendigt. Men der er en tredje angriber på vej: Lassina Traoré. Han har kun trænet med Ajax i seks måneder, men han har imponeret hos Jong Ajax (andetholdet, red.) og trænet med førsteholdet. Jeg sagde en gang til Klaas, at med disse to unge angribere kunne han blive en god angrebstræner. Men til det sagde han bare: ‘Nej, coach. Klaas er stadig kun spiller’. Det kunne jeg godt lide, siger Erik ten Haag.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Ajax ender sæsonen med at vinde både mesterskabet og pokalturneringen og en semifinale i Champions League. Dog har det kun været i 6 af kampene, hvor Kasper Dolberg har fået fuld spilletid. Noget som han får chancen for at forbedre i næste sæson, hvis man skal tro på træner Erik ten Haags udtalelser.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Kasper Dolberg har scoret 44 mål og leveret 16 assists i 116 kampe for Ajax.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top