The perfect guide to the casino

AGF-stjerne rygtes væk: Russisk og svenske klubber står klar med pengene

Foto: Ritzau Scanpix


AGF vandt kvartfinalen over Aab i kampen om Europa League playoff pladsen. De tager i semifinalen mod Randers FC, hvor første opgør spilles på Randers FCs hjemmebane på lørdag. Nu kan det vise sig, at en af AGFs største stjerner er på vej væk.  

Der er tale om svenske Tobias Sana, der må regnes som en af AGFs største stjerner. Den 29-årige svensker kom til AGF i 2017 fra Malmø FF, og har en fortid i blandt andet Ajax. Det er FotbollDirekt som melder om historien, og der skulle være interesse fra flere svenske storklubber og en enkelt klub i Rusland.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Tobias Sana har kontraktudløb i 2020, så hvis AGF skal have nogen penge for svenskeren, så skal han sælges til sommer, eller forlænge kontrakten. Det er altså storklubber fra Allsvenskan, som skulle holde øje med Sanas situation, og en top-10 klub i Rusland. Tobias Sanas sæson har været noget blandet, da han har leveret både mål og assists, men har måtte sidde mere på bænken end normalt på det seneste.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

I denne sæson er det blevet til 7 mål og 7 assists for AGF i 32 kampe. Sana, som har fået to landskampe for Sverige tilbage i 2012, får en af de højere løn i AGF, og skulle derfor være en dyr herre at lokke væk fra Aarhus. Han har tidligere spillet i Qviding, IFK Göteborg og Malmø FF i Sverige, og kan nu være på vej retur til hjemlandet.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Tobias Sana har spillet 65 kampe for AGF, hvor det er blevet til 16 mål og 12 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top