The perfect guide to the casino

Voldsomt: Manchester City klar til at sælge Gabriel Jesus – 900 mio. kroner stjerne skal erstatte ham

Foto: Ritzau Scanpix


Manchester City er kendt for at gå amok, når transfervinudet åbner, og noget tyder på, at det meget vel kan ske igen til sommer. De vandt godt nok Premier League, men røg skuffende ud i Champions League. 

Mange spillere bliver rygtet til Manchester City hvert transfervindue, men den mere seriøse kandidat til sommer, er 19-årige João Félix fra Benfica, som Manchester City skulle være særdeles interesseret i. Han har på nuværende tidspunkt et prisskilt omkring 900 millioner kroner, og derfor skal der sælges ud, hvis Manchester City skal hente ham.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Her kan 22-årige Gabriel Jesus blive den store taber. Sergio Agüero er førstevalget i Manchester City og i denne sæson, har Gabriel Jesus scoret 19 mål og leveret 5 assists i 46 kampe. Ifølge A Bola, vil City altså sælge Gabriel Jesus, for at gøre plads til João Félix. João Félix er blevet sammenlignet med Johan Cruyff og er for mange den mand, som skal tage over for Cristiano Ronaldo på Portugals landshold, når han en dag stopper.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Benfica skulle ifølge The Sun, arbejde på at forhøje João Félix’ frikøbsklausul, efter den store interesse fra massere af storklubber. De håber på at forhøje den til 180 millioner pund eller 1,5 milliarder kroner. Han har sammenlagt i Europa League og den hjemlige liga, scoret 17 mål og leveret 10 assists i 31 kampe.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Gabriel Jesus har spillet i Manchester City siden januar 2017. Her er det blevet til 99 kampe, hvor han har scoret 43 mål og leveret 15 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top