The perfect guide to the casino

Neymar med ønske til PSG – Vil have denne F.C Barcelona-stjerne til sommer

Foto: Ritzau Scanpix


I 2017 solgte F.C Barcelona, Neymar til PSG, og nu kan de til sommer ende med at lave en ny handel. Det skulle Neymar ihvertfald håbe på, ifølge spanske Sport. 

Sport melder om, at Neymar skulle ønske Coutinho velkommen med åbne arme, og giver PSG grønt lys til at hente landsmanden. Neymar blev hentet til PSG i håbet om, at han kunne skaffe en Champions League titel til holdet, men det sker altså ikke i år, efter PSG noget overraskende og skuffende røg ud til Manchester United.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Neymar spillede i Barcelona fra 2013-2017, hvor han nåede at spille 186 kampe. Her blev det til 105 mål og 76 assists. Det er ikke samme succesfulde tal, som Coutinho kan vise, når man ser på hans præstationer i Barcelona trøjen. Coutinho skiftede i januar 2018 til Barcelona, og har sidenhen spillet 75 kampe. Her har han leveret 11 assists og 21 mål.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Coutinhos agent, Kia Joorabchian skulle eftersignende kigge efter en ny klub til hans spiller, som blev hentet i Liverpool for omkring 900 millioner kroner plus bonusser, som bringer prisen over 1 milliard. Problemet for PSG er derfor, at de bliver nødt til at sælge, hvis de ikke skal have problemer med Financial Fairplay. Udover dette, skulle forholdet mellem PSG og Barcelona ikke være det bedste, efter handlen med Neymar.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Neymar har spillet 58 kampe for PSG, hvor det er blevet til 51 mål og 29 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top