The perfect guide to the casino

Manchester City vil stjæle Juventus-stjerne foran Manchester United: Koster 440 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


João Cancelo var i sidste sæson udlejet til Inter fra Valencia. Det var dog Juventus, som løb med portugiserens underskrift, men nu kan han allerede efter et år, være fortid i Juventus.

Både Manchester City og Manchester United skulle være meget interesseret i at hente den 24-årige Cancelo, hvis han ønsker at skifte klub til sommer. Ifølge The Sun, har Juventus sagt, at de ikke sælger Cancelo for mindre end 51 millioner pund eller omkring 440 millioner kroner. United skulle ifølge Tuttomercatoweb prøve at smide Matteo Darmian oveni handlen, for at gøre den billigere.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Indtil videre, skulle buddet fra Manchester United være omkring 42 millioner pund eller omkring 360 millioner kroner. Dog kan João Cancelo meget vel ende med at give en lang næse til begge Manchester klubber, da han til trods for spekulationer om, at han ikke trives i Juventus, slår det rygte ned, med nye udtalelser.

– Jeg har lært meget dette år. Jeg har været igennem mange positive momenter med fantastiske personer og venner. Jeg har lyst til at blive her. Jeg håber på, at min fremtid er i Juventus, hvor jeg håber på at vinde mange forskellige trofæer, udtalte Cancelo ifølge The Sun.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Derfor kan det altså ikke udelukkes, at portugiseren bliver i Juventus i næste sæson. Han har da også kontrakt med klubben frem til 2023, så det haster ikke for Juventus, hvis de skal nå at sælge Cancelo for en stor pose penge. Juventus vandt igen i år mesterskabet i Serie A, og har nu vundet titlen 8 år i træk.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

João Cancelo har spillet 33 kampe for Juventus. Her er det blevet til 1 mål og 8 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top