The perfect guide to the casino

Galt eller genialt? Bayern München kan tjene 160 mio. kroner ved at købe James Rodríguez

Foto: Ritzau Scanpix


James Rodríguez havde et rigtig flot VM i 2014, og endte med at skifte til Real Madrid. Det er dog aldrig blevet til den succes, som både Real Madrid og James Rodríguez håbede på, og nu kan han være fortid. 

Siden 2017, har han været udlejet til Bayern München, og til sommer skal Bayern München tage en beslutning om, hvorvidt de ønsker at beholde colombianeren eller ej. Nu går der dog rygter om, at han kan vende hjem til Spanien og Madrid, men først skal Bayern München købe ham.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Klausulen skulle være omkring 36 millioner pund eller omkring 310 millioner kroner. Zinedine Zidane har angivenligt ikke noget imod at miste Rodríguez, men det er derimod Atlético Madrid, som ifølge The Sun, skulle være klar til at byde 55 millioner pund eller omkring 473 millioner kroner, hvis Bayern München udnytter optionen på Rodríguez og samtidig sælger ham i samme omgang til Atlético Madrid.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Ifølge El Chiringuito, har Real Madrid ingen intentioner om at sælge til Atlético Madrid, og derfor skal James Rodríguez skifte til Bayern München, hvis han ønsker en fremtid i Atlético Madrid. I Real Madrid har James Rodríguez vundet to Champions League titler samt et mesterskab. I hans tid i Bayern München er det blevet til 15 mål og 20 assists i 67 kampe. Udover Atlético Madrid, meldes Juventus og PSG interesseret i colombianeren.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

27-årige James Rodríguez har spillet 111 kampe for Real Madrid, hvor han har scoret 36 mål og leveret 40 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

Scroll to Top