The perfect guide to the casino

Disse 4 stjerner skal erstatte Eden Hazard, hvis Chelsea må handle til sommer

Foto: Ritzau Scanpix


Chelsea kan gå en hård fremtid og sæson i møde. På nuværende tidspunkt ligner det, at de modtager et transferban frem til sommeren 2020, for brud på reglerne omkring handel med ungdomsspillere. 

I Chelsea håber man på, at man kan udskyde et muligt transferban, og dermed handle ind til sommer. Ud går Eden Hazard højst sandsynligt, og derfor skal der også nye navne ind. Her bliver der ifølge BBC journalist David Ornstein, nævnt 4 mulige navne. Edinson Cavani, Marco Asensio, Wilfried Zaha og Philippe Coutinho.

Få de BEDSTE odds på de største kampe lige her

Han mener, at Chelsea er på udkig efter en centre-forward, og at Edinson Cavani er et godt bud på en Chelsea spiller. Agenten for Philippe Coutinho er Kia Joorabchian, som Chelsea har lavet en række handler med før, og Coutinho kan meget vel få grønt lys til at forlade Barcelona, såfremt Chelsea byder højt nok.

Du begår en stor fejl hvis at du ikke spiller med lige her ❗

Det er dog ikke alle Chelsea fans, som er glade for de 4 nævnte spillere, og håber i stedet på, at klubben lykkedes med at hente Luka Jovic, Kai Havertz, Nicolas Pepe og Nabil Fekir. En ting er ihvertfald sikkert. Hvis Chelsea sælger Eden Hazard og får udskudt deres transferban, så handler de stort ind til sommer, i håb om at finde den rigtige Eden Hazard erstatning.

Udnyt de vilde odds inden at sæsonen slutter ?

Eden Hazard har spillet i Chelsea siden 2012 og har spillet 351 kampe for klubben. Her er det blandt andet blevet til 108 mål og 91 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top