The perfect guide to the casino

Optakt: Tottenham – Ajax

Foto: Ritzau Scanpix

I aften går det løs, når vi tager hul på den første Champions League semifinale. Sensationen fra Ajax, tager op imod Tottenham på udebane, og der er lagt op til en sindssygt spændende kamp, hvor der er gode odds at hente. 

Kampen spilles på Tottenhams nye stadion, hvor de har været brandvarme. De har kun tabt en enkelt af deres seneste 10 kampe på hjemmebane, og hvis du tror at Tottenham kan fortsætte den stærke form, så kan du hos 888sport få odds 12 på dette!

Få de absolut bedste odds på kampen lige her!

På den anden side af bolden, står Ajax, som har sendt mægtige Juventus og Real Madrid ud. Det er sket efter sejre på udebane mod begge hold, så man skal bestemt ikke undervurdere Ajax holdet. Tottenham er samtidig uden Harry Kane, Heung-Min Son, Serge Aurier og Harry Winks, imens Jan Vertonghen er tvivlsom. Hvis du spiller hos 888sport, så kan du få odds 19 på en Ajax sejr!

Hvem tror du vinder kampen? Klik her og spil på din favorit

Begge hold har stadig noget at spille for i ligaen, men der er ingen tvivl om, at denne kamp har første prioritet, da det højst sandsynligt er begge holds bedste chancer for at komme i en Champions League finale i lang tid. Begge hold kommer i stærk form, dog tabte Tottenham i weekenden, på hjemmebane med 0-1 til West Ham.

Det bliver en vanvittig kamp, som du uden tvivl skal spille med på!

En ting er sikkert, der er lagt op til en utrolig lige kamp, hvor marginalerne kan være med til at afgøre kampen.

OVERSIGT

Scroll to Top