The perfect guide to the casino

OB-profil efter endnu et nederlag: Vi skal op på hesten igen

FC København vandt sten sikkert 4-0 over OB i Parken søndag aften efter bl.a. to scoringer af Dame N’Doye.

OB fik en syngende lussing i Parken, da de tabte med hele 4-0 til FC København, der ganske enkelt spillede bedre end fynboerne. OB-spilleren, Casper Nielsen, lagde sig også fladt ned efter kampen.
– Man må bare have kæmpe respekt for FCK. De er pivgode. Vi spillede en god kamp mod dem på hjemmebane og burde have haft mere ud af kampen, men vi tabte 0-1, og jeg tager hatten af for dem. De har klasse og høj kvalitet. De behøver ikke spille god fodbold hver gang for at vinde, og må man tage hatten af for, sagde Casper Nielsen efter kampen.

Casper Nielsen er overbevist om, at sejren nok skal komme i de næste kampe.
– Jeg synes faktisk, vi gjorde en god figur og viste en god attitude. Vi forsøgte at vinde, men desværre gav det bagslag. Vi har ikke vundet endnu, men vi møder også nogle dygtige hold, og det synes jeg, at man skal have i mente. Og det er stadig op til os selv. Vi mangler både Esbjerg og Brøndby på hjemmebane, og vi ved, at vi er gode på hjemmebane, og det skal vi nu vise. Og vi mangler FCM på hjemmebane og FCN på udebane. Vi skal ikke lade os slå ud. Vi skal op på hesten igen, sagde OB-spilleren.

Casper Nielsen og OB skal næste gang møde FC Midtjylland på hjemmebane i Odense.

OVERSIGT

Scroll to Top