The perfect guide to the casino

Optakt: Manchester United – Manchester City

Iaften brager Manchester United og Manchester City sammen i en ualmindelig vigtig kamp. Kan Manchester United sætte en kæp i hjulet i Manchester Citys mesterskabskamp, eller kan Manchester City sende Manchester United endnu længere væk fra top-4 og Champions League?

Der er voldsomme odds at hente på kampen hos 888Sport

Det er altid nogle tætte kampe når Manchester City kommer til Old Trafford, og sidste gang en kamp blev uafgjort mellem de to hold på Old Trafford, var tilbage i 2015. Manchester United kan bedst bruge en uafgjort, men det vil dog stadig sende dem 2 point bag 4. pladsen, så en sejr er næsten det eneste der tæller. Hos Mr. Green, kan du spille på en sejr til Manchester United eller Manchester City, og hvis kampen ender uafgjort, får du dit indskud tilbage.

FÃ¥ indsatsen tilbage hvis kampen ender uafgjort hos MrGreen

Manchester City, kommer uden tvivl i bedste form. De kan fokusere fuldt ud på Premier League efter Champions League-exitet, og en sejr er det eneste der tæller. De må desværre undvære Kevin De Bruyne, men udover dette, er der frit valg på alle hylder, når Pep Guardiola skal udtage sit hold. Hos 888sport, kan du få hele odds 8 på en Manchester City sejr. De har i Premier League i denne sæson spillet 16 kampe på udebane, og her er det blevet til 11 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag. Vi skal næsten 3 måneder tilbage for at finde sidste City nederlag på udebane i Premier League, så de kommer i en farlig form.

Få odds 34 på en sejr til Manchester United

Manchester United vil gøre sit, for at ødelægge mesterskabsdrømmene for Manchester City, selvom det sender mesterskabet til Liverpool. Dog har de i United ikke råd til at tænke på, hvem de vil have der ender med mesterskabet, da de jagter en plads i top 4. Hos 888sport får du odds 34 hvis Manchester United slår Manchester City. United har ikke tabt i Premier League på Old Trafford siden 3. spillerunde, hvor Tottenham vandt med 0-3.

Få odds 8 på en sejr til Manchester City

Det bliver uden tvivl en, rigtig spændende kamp, som du på ingen måde kan undgå at se. Den kan meget vel ende med at afgøre både mesterskabet, eller istedet åbne helt op for top-4 kampen i Premier League.

OVERSIGT

Scroll to Top