The perfect guide to the casino

Michelsen efter deler og tæt løb i toppen: Bronzekampen bliver helt tæt

OB fik blot et enkelt point med fra Esbjerg, da de to hold spillede 0-0, på trods af flere store chancer, bl.a. et stolpeskud i 2. halvleg.

Jakob Michelsens tropper formåede ikke at få fuldt udbytte i 0-0 opgøret mod Esbjerg, hvorfor OB fortsat er et point fra Esbjerg, som indtager 3. pladsen.
– Bronzekampen bliver helt tæt. Jeg sagde allerede inden mesterskabsspillet, at det ville ændre sig 100 gange, hvilket hold der var i teten, og det vil det stadig komme til. Vi er halvvejs igennem, og alle skal stadig møde alle, så der kommer flere rokeringer, sagde OB-træneren.

OB-træneren mener, at der bliver spænding til det sidste i kampen om bronzemedaljen.
– FCN skal selvfølgelig ramme en rigtig god stime for at nå tredjepladsen, men kampen mellem Esbjerg, Brøndby og os bliver tæt til det sidste, og den skal have et skud, sagde Jakob Michelsen.

Der var også ros tilovers fra Jakob Michelsen, da snakken faldt på Esbjerg.
– Det var en fortjent og fair pointdeling, og kampen kunne lige så godt være endt 1-1 eller 2-2, siger Michelsen. Man må tage hatten af for Esbjerg, for de har leveret en fantastisk sæson, og jeg må rose John Lammers og staben. De har især været rigtig stærke hjemme, og de virker meget afklarede i deres spil, så kæmpe ros for det arbejde, der er lavet her på vestkysten, sagde OB-træneren efter kampen.

Jakob Michelsen og OB skal næste gang op mod FC København på udebane.

OVERSIGT

Scroll to Top