Referat: Esbjerg blev reddet af stolpen i bronzeduel mod OB

OB formåede ikke at hive alle tre point med hjem til Fyn i 0-0 opgøret ude mod Esbjerg på trods af Bashkim Kadriis stolpeforsøg.

Der var en del ændringer blandt de startende 11 for OB, der var hårdt ramt på skader frem mod dagens kamp mod Esbjerg, hvor gæsterne ikke havde vundet i deres seneste fem kamp. Esbjerg kom til kampen med selvtillid efter to sejre i deres seneste kampe.

Begge hold havde i kampens indledning svært ved at holde fast i bolden, hvorfor spillet bølgede frem og tilbage i perioder.

Kampens første gode mulighed faldt til OB, der fik et firpark lige udenfor feltet, som Jeppe Tverskov skulle tage sig af, men hans spark røg forbi højre stolpe.

Lidt over midtvejs i 1. halvleg fik Esbjerg en kæmpe stor chance, da Adnane Tighadouini kom fri mod en fremstormende Sten Grytebust, der reddede med hænderne akkurat på kanten af målfeltet og afværgede scoringen.

Efter pausen forsøgte begge hold fortsat at skabe chancer, men fælles for begge mandskaber, var der tale om to stærke defensive, som ikke gav noget væk, hvorfor chancerne var få.

Efter en god times tid var OB tæt på at udnytte en fint gennemspillet kontrasituation. Anders K Jacobsen drev bolden frem på midten og fik spillet bredt til Casper Nielsen, der inde i feltet fik braget på mål, men hans afslutning blev stoppet af Jeppe Højbjerg til hjørnespark.

Tyve minutter før tid var Bashkim Kadrii utrolig tæt på at komme på måltavlen, da Ryan Johnson Laursen fandt den hurtige angriber på bagerste stolpe, der flugtede sin afslutning mod mål, men Jeppe Højbjerg fik akkurat hånden på, hvorefter stolpen tog fra.

Gæsterne fortsatte med at trykke på og lignede bestemt det bedste bud på en vinder ud fra det gode pres og spil, men havde ikke held og kvalitet til at få udbytte.

Alligevel var det Esbjerg, der fik den største mulighed til sidst, da Emmanuel Oti kom fri til indlæg på kanten, der fandt en helt fri William Møller foran mål, men hans mistimede inderside fik bolden til at gå forbi.

Kampen endte derfor uden scoringer, hvorfor OB ikke formåede at få alle tre point med hjem til Fyn i 0-0 kampen.