The perfect guide to the casino

Optakt: Liverpool – Chelsea

I aften kan Liverpool komme endnu tættere på det engelske mesterskab, men Chelsea vil uden tvivl gøre livet surt for dem.

Liverpool har enorm meget tur i den for tiden, hvor at de altså får de nødvendige point, og også når de spiller dårligt. Således har de i de seneste 3 Premier League-kampe fået den vigtige sejr, selvom at de ikke havde føringen i det 80. minut.

Klik her og få odds 8 på en sejr til Liverpool

De står også med det ene ben i Champions League-semifinalen, da de i sidste uge slog FC Porto overbevisende hjemme på Anfield. Det er derfor et hold med stor selvtillid, som hjemme på Anfield i aften tager i mod Chelsea.

En sejr til The Reds er altså kravet, hvis at de skal ligge det store pres over på Manchester Citys skuldre, som også spiller her i dag ude mod Crystal Palace.

Klik her og få odds 34 på en sejr til Chelsea

Gæsterne fra London vil dog uden tvivl gøre alt hvad de kan for, at sætte en kæp i hjulet på Liverpools mesterskabschancer, ligesom at de gjorde det tilbage i 2014, hvor at den famøse Steven Gerrard-episode opstod.

Det bliver uden tvivl en vanvittigt spændende kamp, og det er bestemt ikke blevet værre af, at 888Sport giver voldsomme odds på kampen! Du kan således få odds 8 på en sejr til Liverpool, mens at en Chelsea-sejr giver pengene hele 34 gange igen!

Sådan får du de voldsomme odds på kampen

1. Opret dig hos 888Sport lige her

2. Spil på Liverpool-sejr til odds 8 eller Chelsea-sejr til odds 34!

3. Scor en ekstra høj gevinst ved sejr

OVERSIGT

Scroll to Top