The perfect guide to the casino

Optakt: Brøndby IF – F.C København

Herunder får du den komplette optakt til søndagens vilde derby

Så er det på søndag, at det længe ventede derby mellem Brøndby IF og F.C København går igang. Det er klokken 16, det er på Brøndby Stadion, og det bliver uden tvivl med massere af drama, intensitet og selvfølgelig gode odds.

Klar til derby? Betfair tilbyder voldsomme odds på kampen!

Godt nok er der 27 point mellem FCK og Brøndby, men til et derby kan alt ske, og der er en tendens til, at begge hold hæver niveauet, i forhold til deres andre kampe. Dog er FCK stadig favoritterne, og hvis du tror, at FCK kan tage endnu en sejr på Brøndby Stadion, så kan du hos Betfair få odds 10 på dette.

KLIK HER og få odds 10 på en sejr til FC København!

Brøndby har dog ikke tabt en hjemmebanekamp siden december, hvor de tabte 2-3 til Vendsyssel FF, og vil gøre alt for at spænde ben for FCK. FCK må undvære en af deres allervigtigste spillere, i form af kaptajnen Carlos Zeca, som sidder ude med karantæne. Lasse Vigen er tvivlsom til kampen, og Kasper Fisker er fortsat ude med en skade. Hvis du tror, at Brøndby lykkedes med at slå FCK, så giver Betfair odds 11 på en Brøndby sejr.

KLIK HER og få odds 11 på en sejr til Brøndby!

FCK har været svære at snakke med i denne sæson, og har på nuværende tidspunkt 5 point ned til FC Midtjylland på 2. pladsen. De har i 14 Superliga-udebanekampe vundet 9, spillet 3 uafgjorte og tabt 2. Deres sidste Superliga nederlag på udebane, er helt tilbage i September, hvor de tabte til Vendsyssel FF. Sidst de to klubber mødtes, endte det med en 0-1 sejr til FCK, efter et mål af Jonas Wind i det 92. minut. Det positive for FCK er, at Robert Skov træner med igen, og er i spil til at starte kampen mod Brøndby IF. Udover Skov, er Pieros Sotiriou også på vej tilbage, og det er derfor kun Carlos Zeca, som de på nuværende tid, ved de må undvære.

Få odds 11 på Brøndby eller odds 10 på FC København!

Det er det bedste udebanehold i mesterskabsspillet, mod det dårligste hjemmebanehold i mesterskabsspillet, som møder hinanden til det 106. derby. Statistikken lyder på 48 sejre til FCK, 33 sejre til Brøndby og 24 uafgjorte, og det bliver helt sikkert et utroligt spændende derby, som du ikke kan misse.

OVERSIGT

Scroll to Top