The perfect guide to the casino

Optakt: Manchester United – FC Barcelona

I aften venter der et brag af en kamp, når Manchester United tager imod FC Barcelona på Old Trafford i Champions League kvartfinalen. 

Der er vanvittige odds at hente på aftenens store brag

Manchester United slog overraskende PSG ud, efter de tabte første opgør på Old Trafford, så Ole Gunnar Solskjærs tropper skal bestemt ikke undervurderes. De har været særdeles stærke på Old Trafford siden Ole Gunnar Solskjær tog over. Hvis du tror, at Manchester United tager sejren på Old Trafford, så kan du hos Mr. Green få hele odds 15 på Manchester United sejr.

Få odds 15 på en sejr til Manchester United lige her

Hos 888sport vil de også lege med, og det er med gode odds. Manchester United har været inde i en dårlig stime, med 4 nederlag i deres sidste 3 kampe, de har dog ikke tabt på hjemmebane, siden PSG var på besøg i Champions League, tilbage i Februar. FC Barcelona kommer dog i endnu stærkere form end Manchester United, og har ikke tabt på udebane siden et Copa del Rey nederlag til Sevilla tilbage i Januar. De kommer med en 2-0 sejr i baggagen mod Atlético Madrid, og hvis du tror, at FC Barcelona tager sejren, så kan du hos 888Sport få odds 11 på en sejr til de spanske giganter.

Få odds 11 på en sejr til FC Barcelona hos 888Sport

Hvis du til gengæld stadig tror, at Manchester United hiver sejren hjem, så får du hos 888sport odds 21 på dette. Den eneste FC Barcelona-spiller, som er tvivlsom i deres 22-mands trup er franske Ousmane Dembélé, imens Manchester United ikke har udtaget Ander Herrera og Nemanja Matic i deres 20-mands trup.

Få odds 21 på en sejr til Manchester United hos 888Sport

Det er uden tvivl en kamp, som man ikke kan misse, og der er samtidig rigtig gode muligheder at hente, hvis man tror, at et af holdene hiver sejren hjem. Der er rigtig god chance for, at det bliver en spændende kamp med to hold, som gerne vil sætte deres præg på kampen med deres offensive spil, som vi har set fra Manchester United siden Ole Gunnar Solskjær tog over, og som FC Barcelona også er kendt for.

OVERSIGT

Scroll to Top