The perfect guide to the casino

FCK-stjerne om jubilar: N’Doye er i den helt anden ende af spektret

Nicolai Boilesen og FCK fik alle tre point med hjem til København i 0-1-sejren over OB efter mål af Dame N’Doye.

FC København sled sig til de tre point i aftenens kamp, hvor der skulle en regulær fejl til, før der blev åbnet for målkontoen. Jeppe Tverskov gled og Dame N’Doye eksekverede med den vindende scoring i 0-1-sejren.

Ovenpå sejren var det da også en lettet Nicolai Boilesen, der var glad for sejren og den forløsende scoring fra sin holdkammerat, som var hans mål nummer 100.
– Det var en meget vigtig sejr, men jeg synes, vi spiller helt forfærdeligt. Den eneste, der spiller fantastisk, er Dame N’Doye. Han er i den helt anden ende af spektret.

Det var en meget taktisk affære, hvor der ikke var mange chancer, da fejlene var mange.
– Mange af os andre rammer en rigtig dårlig dag, mig selv inklusiv. Så at spille på sådan en udebane og vinde 1-0 er utroligt vigtigt, sagde Nicolai Boilesen efter kampen.

FCK var nødt til at omrokere i 2. halvleg, hvilket lykkedes fint ifølge FCK-backen.
– Vi var nødt til at lave nogle taktiske ændringer. De spillede for mange dialogalbolde og kom i overtal ude på siderne. Det fik vi dæmmet mere op for i anden halvleg ved at spille en for for 3-4-3 eller 3-5-2. Det gjorde, at vi kunne komme op og presse på deres wingbacks i stedet. Vi laver stadig mange fejl, teknisk. Men taktisk blev det en bedre anden halvleg.

FC København fastholder forspringet på fem point ned til FC Midtjylland på 2. pladsen.

OVERSIGT

Scroll to Top