The perfect guide to the casino

Optakt: Brøndby IF – AaB

Herunder bliver du mere end klar til den ene semifinalen DBU-Pokalen

Den 17. maj klokken 17.00 sparkes DBU-Pokalfinalen igang. Vi mangler kun at finde de to hold, og i den første semifinale, tager Brøndby IF imod Aab. Begge hold kommer til at satse alt på at stå i finalen.

Hos Betfair kan du få odds 8 på en sejr til Brøndby

Aab kom akkurat ikke med i top-6, og har hele 13 point ned til 3. pladsen i deres nedrykningsgruppe. Brøndby kæmper derimod om bronzemedajlerne, og det er netop Brøndby, som har hjemmebanefordelen i semifinalen. Tror du derfor at Brøndby vinder over Aab, så kan du hos Mr. Green få hele odds 5 på en Brøndby sejr.

MrGreen giver odds 5 på en sejr til drengene fra Vestegnen

Hos Betfair er de også i gavehumør, og derfor tilbyder de odds 8 på en Brøndby sejr. Aab har ikke vundet på Brøndby Stadion siden 2015, og i Brøndbys 3 første hjemmebane kampe i foråret, er det blevet til 2 uafgjorte og 1 enkelt sejr.

Er du overhovedet klar til kampen, hvis at du ikke har spillet med?

Der var kun 2 point mellem de to hold i grundspillet, men det er altså Brøndby, som er kommet bedst ud af de to indbyrdes opgør i denne sæson, da de vandt med 1-3 på udebane i Aalborg, og spillede 3-3 på hjemmebanen i en yderst spændende kamp. Hvis du derfor tror, at Brøndby stadig formår at være ubesejrede mod Aab i denne sæson, og samtidig tager sejren, så kan du hente odds 5 på en Brøndby-sejr hos Mr. Green, og odds 8 på selvsamme Brøndby-sejr hos Betfair.

OVERSIGT

Scroll to Top